Modulbygg med muligheter

Temporentlokaler™ er bygd opp av moduler som bygges innendørs med nøye utprøvde metoder og pålitelige materialee. Systemet fungerer litt som byggeklosser. Modulene løftes på plass og bygges sammen etter behov og ønske, rett eller i vinkel og i én, to eller tre etasjer.

Vi foreslår løsninger som er bærekraftige på lang sikt og utvikler modulsystemene våre ut fra et helhetsperspektiv. I tillegg til å skape trivelige og funksjonelle arbeidsplasser, må lokalene også være miljøtilpasset og økonomiske. I modulsystemene våre har vi for eksempel smarte installasjoner som reduserer energiforbruket.

Våre modulsystemer for det norske markedet har teknisk godkjenning fra SINTEF Byggforsk, i henhold til krav i TEK-10 og Plan- og bygningsloven.

I sortimentet vårt inngår flere modulsystemer med ulike egenskaper og bruksområder.

Våre modulsystemer

  • kontor

KUBIK

KUBIK er utviklet for kontorer og gir større muligheter for tilpassede planløsninger i landskap eller individuelle rom.

  • skole

KLOSS

KLOSS-systemet er utviklet i samarbeid med skolepersonale, foreldre og elever. Resultatet er funksjonelle og trivelige skolepaviljonger av høy standard.

  • barnehage

KUBIK

KUBIK tilbyr høy standard, selv for de minste. Stor entré, våt- og tørrsone, mindre hvile-/lekerom og store aktivitetsrom med kjøkkenkrok.

Trenger du hjelp til å finne riktig modulsystem?

Teknisk godkjenning TG20156

Teknisk godkjenning TG2600