Nyhemsskolan

Vi har plutselig fått nye muligheter for sosialt samvær!

- Da den gamle skolen vår ble kondemnert på grunn av fuktighet og mugg, hastet det med å finne erstatningslokaler. Vi får vel nøye oss med det vi får, tenkte jeg litt oppgitt. Men det hele ble faktisk en positiv opplevelse! Temporents modulsystem var fullstendig tilpasset skolens behov for store klasserom og tilhørende gruppearbeidsrom, toaletter og garderober.

- Flere av lærerne syntes det var godt å slippe de rotete gamle skolekorridorene! Nå har elevene i stedet separate og felles oppholdsrom med bordtennisbord, biljard og spill, og en egen kafeteria. Vi har plutselig fått nye muligheter for sosialt samvær!

- Temporent har ikke bare vært raskt ute med leveransene, men har også vært uvanlig fleksible og åpne for justeringer. De kom tilbake med nye tegningsforslag, og ønskene våre var aldri noe problem. Vi har også fått et helt skolekontor, bibliotek og personalrom. Vi har fullstendig tilpassede naturfagsrom og til og med et formingsrom med keramikkovn og en stor avtrekksvifte. Totalt har vi plass til 350 elever pluss alt personalet. Her står det nå fem 60 meter lange paviljonger som vi skal arbeide i frem til den nye skolen blir ferdig om to og et halvt år.

Jonas Trulsson, rektor på Nyhemsskolan

Nyhemsskolan
KLOSS & KUBIK
100 moduler, 3600 m²

Trenger du hjelp til å finne riktig modulsystem?

Skolelokaler