Byle gård, senter for palliativ behandling

Langt over forventningene! Lyst og fint, og noe helt annet enn vi trodde.

Byle Gård, et senter for palliativ behandling, består av en pleieavdeling og et ASIH-team (avansert sykepleie i hjemmet) som drives av Förenade Care. Enhetens administrasjon var tidligere innlosjert i et verneverdig hus som ble kraftig angrepet av mugg etter å ha blitt malt med plastmaling. De forsøkte å løse problemene uten å lykkes, og bestemte seg til slutt for å rive det. Dermed ble også beslutningen tatt om å flytte inn i midlertidige lokaler, noe som ikke var særlig populært blant personalet.

- Da vi hørte ordene "midlertidige lokaler", så vi for oss noe helt annet. Gjett om vi ble positivt overrasket da Temporents lokaler var klare. Det var langt over forventningene! Lyst og fint, og noe helt annet enn vi trodde.

- Byggingen gikk raskt og problemfritt. Dessuten fikk vi store muligheter til å påvirke planløsningen og tilpasse lokalene etter våre behov. Vi har f.eks. fått et stort spesialkonstruert medikamentrom som oppfyller sikkerhetskravene. Her har vi f.eks. lagt inn vann og kloakk, satt innsynsskjerm og gitter for vinduene og forsterkninger i vegger og dører. Vi har også fått tilpassede behandlingsrom, garderober, et stort kjøkken, et konferanselokale, en innglasset resepsjon og 20 arbeidsplasser. Totalt har vi 400 m2 over to etasjer.

- Her blir vi værende til vi finner nye permanente lokaler, men det haster slett ikke! Lokalene fungerer kjempefint, og vi stortrives!

Carina Filipsson, assisterende direktør, Byle Gård

Byle Gård, Täby, Sverige
KUBIK, to etasjer
14 moduler, 400 m²

Trenger du hjelp til å finne riktig modulsystem?

Kontorlokaler