Vår virksomhet

Temporent tilbyr utleie av midlertidige modulbygg for kontor, skoler og barnehager.

Temporentlokaler™ bygges raskt på kundens eiendom og leies ut så lenge behovet for lokaler varer. Leiekontrakten skrives som regel for ett til tre år. Når behovet er over, flyttes modulbyggene våre videre til neste kunde. Dermed kan bedrifter, skoler og barnehager fortsette å drive virksomheten sin uten forstyrrelser – og de trenger verken å flytte eller investere i permanente bygg.

Våre kunder er stort sett lokalisert i Sør-Norge, men vi leverer også til resten av landet. Vi leier ut alt fra et par moduler til flere hundre, alt avhengig av våre kunders behov. Med Temporents modulsystemer er valgfriheten stor.

Når bedriften eller skolen din trenger gode løsninger raskt i forbindelse med lokaler, men ikke ønsker å forplikte seg til lange leieavtaler, er det bare å kontakte oss. Vi tar hele ansvaret for etablering, vedlikehold, service og avvikling. Helt fra starten av får dere vite nøyaktig hva det hele kommer til å koste.

Vår ambisjon er å bli deres naturlige partner etter hvert som behovet for lokaler varierer med opp- eller nedgangstider.

Temporent inngår i Nordic Modular Group, som er et datterselskap av Nalka Invest AB.

Teknisk godkjenning TG20156

Teknisk godkjenning TG2600

quote iconVi er svært fornøyd!quote icon
CFO Sundt Air AS