2012-11-12 11:30

Larvik utvider med Temporent

Larvik kommune utvider avtalen med Temporent og bygger på Sentrumsatelitten barnehage med to avdelinger. Samtidig forlenges leien av eksisterende moduler. Barnehagene ligger på Hovlandbanen. – Jeg må berømme Larvik kommune for at de prioriterer uteområdene så høyt. Det er et fantastisk område for ungene, konstaterer regionsjef Terje Mork i Temporent.

Larvik kommune er en storkunde av Temporent med totalt 83 moduler etter utvidelsen på Sentrumsatelitten. – Det er en stor anerkjennelse av oss og vi får svært gode tilbakemeldinger fra brukerne, sier Mork som nå opplever større etterspørsel etter midlertidige lokaler etter finanskrisen.

– Når kundene har blitt kjent med oss og våre moduler vil de ikke gi slipp på oss, sier Mork med et smil og underbygger påstanden med at Bærum kommune har forlenget avtale om en stor barnehage. Også Fet kommune har forlenget sin leieavtale nylig. Lørenskog kommune har utvidet sin kontrakt på Kjenn skole med fem klasserom, lokaler for administrasjon, kantine og undervisningslokaler for mat og helse. Totalt er avtalen økt med 19 moduler. – Vi er inne i en god periode. Utfordringen nå er å skaffe nok moduler i tide for kunder som har det travelt, sier regionsjef Terje Mork.

Temporent er markedsledende i Sverige og har vært i Norge siden 2006 Siden oppstarten i Norge er Temporentlokaler™ tatt i bruk i flere norske barnehager, skoler og kontorer.

Kontaktinformasjon:
Regionsjef Terje Mork; 924 58 672, terje.mork@temporent.no

Trenger du hjelp til å finne riktig modulsystem?