Fordeler ved Temporentlokaler™

Temporents flyttbare lokaler gir dere ikke bare førsteklasses kontor-, skole- eller barnehagelokaler, men også et pusterom til å planlegge og bygge deres permanente lokaler. Vi skreddersyr løsningen etter deres behov, og alt kan være på plass i løpet av 8–10 uker.

Det lønner seg å leie

Det er et klokt strategisk valg å systematisk leie midlertidige lokaler. Det gir dere full frihet til å vokse og krympe etter behov. Dere utnytter egen eiendom og kan føye de nye lokalene til eksisterende bygg. Dere kan også få pusterom til å vurdere eventuelle fremtidige investeringer i permanente lokaler.

Raskt på plass

Temporentlokaler™ kan være på plass alt åtte til ti uker etter at vi har inngått leiekontrakten, og noen ganger enda raskere.

Høy standard og trivelig ned til minste detalj

Vi legger ned mye arbeid i å skape både trivelige og funksjonelle arbeidsmiljøer. En høy kvalitet gjennomsyrer alt fra materialvalg til byggemetoder, planløsninger og valg av tekniske systemer. Resultatet er solide og attraktive arbeidsplasser.

Bekymringsfrihet inkludert

Eiendomsservice er alltid inkludert i våre leieavtaler. Vi tar ansvaret for service og forebyggende vedlikehold i hele leieperioden.

Full kostnadskontroll

Med Temporentlokaler™ vet du nøyaktig hvor mye ting kommer til å koste under hele leieperioden.

quote iconLokalene er store og lyse.quote icon
Styrer i barnehage Hovlandbanen Larvik

Trenger du hjelp til å finne riktig modulsystem?