Spørsmål om modulsystemet

Finnes det ferdige heisløsninger?

I forbindelse med systemene KUBIK og RYMD tilbyr vi en fullt ferdig heismodul som kan forankres til enten vår trappehus-modul eller direkte mot fasaden.

Er det mulig å bygge modulhus i flere etasjer?

Ja, Temporent kan bygge i flere etasjer. KLOSS kan bestå av opptil to etasjer. Kontormodulene KUBIK kan bestå av opptil tre etasjer.

Hvilken tilstand er modulene i når vi skal flytte inn?

Vi overleverer alltid en totalrenovert bygning i ny tilstand der samtlige installasjoner og funksjoner er gjennomprøvde og satt i drift.

Kan vi velge fargen på husene selv?

Ja, det er mulig. Men for at vi ikke skal ha moduler i alle tenkelige farger, må vi tilbakestille husfargen til våre standardfarger når huset skal leveres tilbake.

Er det mulig å få helt åpne planløsninger?

Ja, det er mulig. Vi har helt åpne moduler som kan skape store åpne arealer for kontorlandskap eller for samlingssaler eller kantiner.

Vi vil leie lagerlokaler for oppbevaring av gods. Er det mulig med husene deres?

Nei, våre lokaler er dimensjonerte for normal kontorlast, som er ca. 200 kg/m².

Kan vi endre lokalene i løpet av leietiden?

Ja, det er mulig. De fleste veggene kan flyttes, eller vi kan bygge nye vegger om dere ønsker det. Hvis dere ønsker å male om eller installere diverse typer innredning pleier det også å gå bra, men huset må kunne tilbakestilles når det leveres tilbake etter leieperioden.

Leier dere ut gymsaler også?

Vi har leid ut saler for gymnastikk, dans med mer, men vi har bare 2,7 meters romhøyde, så basketball, volleyball og andre idretter som krever høy takhøyde, er dessverre ikke mulig.

Trenger du hjelp til å finne riktig modulsystem?