Webpolicy

Velkommen til www.temporent.no

Temporent AS setter pris på din interesse i selskapet og besøket ditt på nettstedet vårt. Vennligst les denne webpolicyen nøye før du bruker nettstedet. Vi vil at du skal føle at vi respekterer ditt personvern. Dette kan du lese mer om i vår Personvernpolicy.

Ved å bruke nettstedet gir du ditt samtykke til denne webpolicyen.

Generelt om webpolicyen

Webpolicyen forklarer hvordan informasjonen på www.temporent.no kan brukes uten å krenke opphavsretten eller bryte reglene for lenking til webområdet. I vår Personvernpolicy blir det forklart hvordan dine personlige opplysninger håndteres, dvs. informasjon som kan identifisere deg som bruker. I vår informasjon om informasjonskapsler kan du lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler på nettstedet og også endre innstillingene dine.

Bruke informasjonen på nettstedet

Informasjonen på nettstedet er generell og bør ikke brukes alene og som eneste grunnlag for beslutning i viktige spørsmål. Temporent AS arbeider kontinuerlig for at nettstedet skal være korrekt, komplett og oppdatert. Imidlertid kan for eksempel skrivefeil, ytre påvirkning og tekniske feil resultere i misvisende informasjon. Dette innebærer at Temporent AS ikke kan garantere og ikke kan ta ansvar for at informasjonen er korrekt, komplett og oppdatert.

Opphavsrett

Innholdet på nettstedet eies av Temporent AS og omfattes av norske og internasjonale lover. Med enerett.

Uautorisert bruk eller distribusjon av innholdet på nettstedet kan være i strid med lover om copyright, varemerker og/eller annen svensk eller internasjonal lov og kan bli gjenstand for rettslige tiltak.

Innholdet på dette nettstedet kan ikke endres, sendes, gjenskapes, publiseres, lisensieres, overføres eller selges uten skriftlig forhåndstillatelse fra Temporent AS.

Nettstedet kan inneholder bilder som tilhører andre opphavsrettsinnehavere.

Lenker

Alle lenker til nettstedet skal være til førstesiden med mindre annet er avtalt med Temporent AS. Når det lenkes til nettstedet, skal alt materiale fra nettstedet åpnes i et eget vindu, og det skal ikke presenteres i forbindelse med varemerke eller logo fra et annet nettsted.

Temporent ASs personvernpolicy

Temporent AS tar ansvar for ditt personvern og har ansvar for å følge EUs forordning for personvern (GDPR). Vennligst les vår Personvernpolicy for å se hva det betyr.

Informasjon om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker såkalte infokapsler. Les mer om behandlingen vår og endre innstillingene i Informasjonen om informasjonskapsler.

Abonnementsvilkår

Hvis en bruker av nettstedet vil abonnere på informasjon om Temporent AS, slik som pressemeldinger og finansielle rapporter, ber vi bare om en e-postadresse. Denne informasjonen brukes bare slik at vi kan sende ønsket informasjon. Brukere kan når som helst starte eller avslutte et abonnement.

Oppdatering av webpolicy

Temporent AS kan når som helst revidere denne webpolicyen ved å oppdatere den.

Kontakt

Hvis du har spørsmål eller innspill til innholdet i denne webpolicyen, kan du gjerne kontakte oss:

Temporent AS
c/o Temporent AB
Box 914
SE 194 29 Upplands Väsby

info@temporent.no